Zee van Tijd Holwerd

Holwerd

Zee van Tijd Holwerd is in 2020 aangekocht door Rob & Nicole Fox en Sytze de Haan. Het pand van meer dan 600m2 is volledig gestript, gerenoveerd en door ze zelf ingetekend en ingericht. Sinds 16 juli 2021 exploiteren zij het hotel-restaurant, waarbij de inrichting van de kamers heel natuurlijk is gehouden met veel hout, veel lichtinval en witte kleuren. De vergaderzaal is in diezelfde stijl meegenomen. Het restaurant heeft een open keuken, met prachtige elementen waar is gespeeld met verlichting, met inrichting en met verschillende stijlen.

Faciliteiten

  • Whiteboard / Flipover
  • Beamer
  • WiFi
  • Overheadprojector
  • Printer

Ligging en omgeving

Bovenin Friesland, bijna aan de Waddenzee, tegenover Ameland, vind je Zee van Tijd Holwerd. Dit mooie nieuwe hotel/restaurant is geopend en is de perfecte uitvalsbasis voor een vergadering, een ontbijt, een zakelijke lunch, diner of borrel. Holwerd ligt langs de Elfstedenroute, op steenworp afstand van de veerdienst naar Ameland, Dokkum en Leeuwarden. De bushalte is op 2 minuten loopafstand, met directe verbinding naar Dokkum, Leeuwarden (treinstation) en veerhaven Holwerd. Verder is het mogelijk om vanuit Holwerd te wadlopen (oversteek naar Ameland, of een zwerftocht).

Eten en drinken

Het restaurant van Zee van Tijd Holwerd is dagelijks geopend van 08.00-21.00 voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Overnachten

Zee van Tijd Holwerd beschikt over zeven compleet gerenoveerde hotelkamers. Elke kamer is uitgerust met regendouche, tweepersoonsbed, Smart TV, 'Rituals' producten in de kamer en eigen koffie-/theefaciliteiten. Het hotel kan veertien personen herbergen, in zeven tweepersoonskamers.

Snel meer info?

Bewaar gegevens   
Foarstrjitte 6
Holwerd (Friesland)

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Deel deze vergaderlocatie